Al vanaf 4 euro

Altijd opzegbaar

Gratis verzending

ELKE 10 WEKEN EEN NIEUWE BORSTEL VOOR MAAR €2

Je ziet het niet maar na circa 10 weken worden de haartjes van je opzetborstel slap en poets je minder goed. Het tandartsadvies is daarom om je opzetborstel elke 10 weken te vervangen. Maar uit onderzoek blijkt dat 50% van de Nederlanders dit vergeet…

Ontvang nu altijd op tijd een nieuwe borstel voor maar €2 per stuk (incl. verzendkosten)

Poets nooit meer met een versleten borstel en verklein heel simpel de kans op gaatjes, ontstoken tandvlees en een slechte adem. Ontvang nu je eerste borstels voor maar €2 per stuk. 

Waarom Dokter Dent?

Je ziet het niet maar na circa 10 weken worden de haartjes van alle opzetborstels slap en poets je minder goed. Het tandartsadvies is daarom om je opzetborstel elke 10 weken te vervangen. Maar uit onderzoek blijkt dat 50% van de Nederlanders dit vergeet…

De opzetborstel van Dokter Dent is een perfecte match met Oral-B en met onze service poets jij nooit meer met een versleten borstel.

Omdat je beter wilt poetsen!
Nooit meer een versleten borstel resulteert in minder kans op gaatjes en andere mondklachten.

Puur gemak
Wij houden de tijd in de gaten. Dan kun jij je bezig houden met andere zaken.

Elke 10 weken een frisse borstel
Het eerste half jaar kosten de borstels maar €2 per stuk, inclusief verzendkosten! Daarna weer €4.

Altijd online opzegbaar…
Niet tevreden? Geen probleem, de service is altijd online opzegbaar.

Probeer de service!

Ervaar zelf hoe fijn Dokter Dent werkt en bestel nu je eerste opzetborstel. Bij de eerste 3 leveringen ontvang je nu tijdelijk 50% korting. De service is altijd eenvoudig online opzegbaar.

Onze borstel

Onze borstels zijn gemaakt van precies dezelfde materialen als de borstels van OralB® voor een perfecte poetservaring, maar dan een stuk voordeliger. 

De haren zijn gemaakt van gepatenteerd TYNEX DUPONT® nylon.

De shaft is gemaakt van het sterke POM.

Je cookie instellingen

Dokter Dent gebruikt functionele en analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken

VRAGEN & OPLOSSINGEN

Faq

De borstels

Voor informatie over onze opzetborstels bekijk hier onze borstelpagina.

De opzetborstels van Dokter Dent zijn gemaakt van dezelfde materialen als bijvoorbeeld opzetborstels van OralB en Philips. Zo zijn de haren gemaakt van hoogwaardige nylon van Dupont Tynex met afgeronde uiteinden om het glazuur te beschermen en het tandvlees te masseren. De shaft is van hoge kwaliteit polyoxymethylene (POM). POM is een sterk, veerkrachtig en vochtbestendiyg materiaal met een uitstekende slijtvastheid

Elektrisch poetsen is beter dan poetsen met de hand, maar het verschil tussen de opzetborstels zelf is maar heel klein. Het gaat er vooral om dat je 2 keer per dag 2 minuten je tandenpoetst en op tijd de borstel vervangt. Met 3 opzetborstels voor Oral-B (Regular, Sensitive en Kids) kunnen we een heel gezin bedienen. Voor mensen die met Philips poetsen hebben we momenteel nog maar 1 compatible borstel voor een normaal gebit, maar het idee is dat we het assortiment langzaam zullen uitbreiden.
 

Onze service

Recyclen is simpel. Voor €1,50 extra per bestelling ontvang je van ons een retoursticker waarmee je jouw gebruikte borstels naar ons terug kunt sturen. 

Nieuwsgierig wat er met je oude borstel(s) gebeurt? bekijk hier onze recycle pagina. 

We willen graag dat mensen makkelijk kennis kunnen maken met onze service. Daarom hebben we met regelmaat een ‘gratis proberen actie’. Je ontvangt dan de eerste borstel(s) gratis bij de start van het abonnement. 
Zo werkt het:
Stap 1: Bestel de borstels die je nodig hebt voor jouw huishouden en maakt 1 cent over zodat we het bankrekeningnummer kunnen valideren. Wij storten de cent weer terug. 
Stap 2: Je ontvangt onze opzetborstels per post en gaat er direct lekker mee poetsen.
Stap 3: Ben je tevreden? Dan hoef je niets te doen en ontvang je automatisch een nieuwe borstel op het door jou gekozen moment en zal ook de eerste incasso plaatsvinden.
 
Zo poets je nooit meer met een versleten opzetborstel en voorkom je eenvoudig gaatjes én een hoge tandartsrekening. 
De periodieke kosten van jouw nieuwe opzetborstels worden afhankelijk van het door jou gekozen interval elke 8 of 10 weken afgeschreven. 
 
Heb je gekozen voor een jaarabonnement, dan worden de kosten elke 48 (bij 8 weken interval) of elke 50 (bij 10 weken interval) afgeschreven. 
 
Mocht het niet lukken om de afschrijving te doen? Dan proberen we het een dag of enkele dagen later nog eens. Als dat weer niet lukt, nemen we contact met je op. 

Op dit moment bieden 2 intervallen aan waarop je de nieuwe borstel(s) kunt ontvangen. 10 weken en 8 weken. 10 weken omdat dat het tandartsadvies is en 8 weken omdat dit volgens onderzoek daarna de meest voorkomende interval is. Het is mogelijk dat wij in de toekomst meerdere intervallen toevoegen. 

Nadat je een bestelling bij ons hebt geplaatst, worden jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mail adres verzonden. 
Met deze gegevens kun je:

  • inloggen,
  • je wachtwoord veranderen
  • je abonnement te beheren
  • je gegevens te wijzigen.  

Wil je opzeggen? Log in op je account en ga naar abonnementen. Klik op bekijk en beheer je abonnement.

Kies voor “Abonnement pauzeren” om je abonnement tijdelijk te pauzeren. Kies “Abonnement opzeggen” om je abonnement te annuleren.   

Je kunt ook een email sturen naar info@dokterdent.nl, dan maken wij het voor je in orde.

HEB JE NOG VRAGEN?

Stel je vragen op Facebook