Al vanaf 4 euro

Altijd opzegbaar

Gratis verzending

Opzetborstel abonnement

Nathan Picauly

Deel dit artikel

Opzetborstel abonnement

De opzetborstel is een onmisbare tool voor iedereen die zijn of haar tanden goed wil reinigen. Het is echter niet altijd even handig om steeds op zoek te moeten gaan naar een nieuwe opzetborstel. Uit onderzoek van TNO blijkt namelijk dat bijna de helft van alle Nederlanders te lang doorpoetst met een vieze versleten opzetborstel. Na circa 10 weken verliezen de haartjes van alle opzetborstels hun stugheid en verwijderen zij minder plak. Hierdoor ontstaan sneller gaatjes en ontstoken tandvlees. Daarnaast is het ook niet hygiënisch. Na 10 weken zit de borstel vol met miljoenen bacteriën waarvan sommige slecht kunnen zijn voor de gezondheid, met name als je de borstel is dezelfde ruimte bewaart als de wc. Bij elke doortrekbeurt vliegt er een wolk van bacteriën door de ruimte die ook op de borstel belandt.

Dokter Dent onderzocht onder circa 1000 respondenten waarom mensen vaak te lang doorpoetsen met een vieze versleten borstel en dit waren twee opmerkelijke resultaten.

  • 27% weet niet wanneer de borstel vervangen moet worden.
  • 38% weet het wel maar vergeet het vaak op tijd te doen

Het probleem is dus deels een gebrek aan kennis en deels luiheid of gebrek aan discipline. Precies daarom is het ideaal om een opzetborstel abonnement af te sluiten. Hieronder vindt u enkele voordelen van een dergelijk abonnement.

Gemak

Met een opzetborstel abonnement hoeft u nooit meer naar de winkel te gaan om een nieuwe opzetborstel te kopen. U ontvangt de opzetborstel automatisch op een regelmatige basis, bijvoorbeeld elke 10 weken. Zo hoeft u zich nooit meer zorgen te maken of u nog een goede opzetborstel in huis heeft en of het tijd is om een nieuwe te kopen.

Bespaar geld

Door een opzetborstel abonnement af te sluiten bespaart u op de lange termijn geld. U poetst nooit meer met een versleten borstel waardoor de kans op gaatjes en andere mondklachten kleiner wordt. En omdat er bij elk pakketje een handige poetstip zit, stijgt de bewustwording gaat u nog beter poetsen en is de kans op gaatjes nog kleiner. Een gaatje vullen is al vrij duur maar wat de meeeste mensen niet beseffen is dat een gaatje ook de rest van het leven een zwakke plek in het gebit is wat kan resulteren in een nieuwe vulling, een brug of wellicht een wortelkanaalbehandeling. Deze ingrepen brengen hoge kosten met zich mee daarom is het verstandig om gaatjes te voorkomen.

Verzekerd van kwaliteit

De opzetborstel die u ontvangt via een abonnement is vaak van hoge kwaliteit. Dit komt omdat de opzetborstel aan specifieke eisen moet voldoen om in aanmerking te komen voor het abonnement. Dit zorgt ervoor dat u verzekerd bent van een goede reiniging van uw tanden en tandvlees.

Gemakkelijk op te zeggen

Een abonnement is gemakkelijk op te zeggen wanneer u het niet meer nodig heeft. U kunt dit vaak eenvoudig online regelen, zonder ingrijpende procedures.

In het kort biedt een opzetborstel abonnement veel voordelen, waaronder gemak, besparingen en kwaliteit. Het is daarom zeker de moeite waard om eens te overwegen om een abonnement af te sluiten voor uw elektrische borstel van OralB . Zo hoeft u – of het hele gezin – zich nooit meer zorgen te maken over de aanschaf van een nieuwe opzetborstel en kunt u zich vol op het reinigen van uw tanden richten. Wilt u meer tips voor een gezond gebit, lees dan ook een dit artikel met 5 tips.

Je cookie instellingen

Dokter Dent gebruikt functionele en analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken

VRAGEN & OPLOSSINGEN

Faq

De borstels

Voor informatie over onze opzetborstels bekijk hier onze borstelpagina.

De opzetborstels van Dokter Dent zijn gemaakt van dezelfde materialen als bijvoorbeeld opzetborstels van OralB en Philips. Zo zijn de haren gemaakt van hoogwaardige nylon van Dupont Tynex met afgeronde uiteinden om het glazuur te beschermen en het tandvlees te masseren. De shaft is van hoge kwaliteit polyoxymethylene (POM). POM is een sterk, veerkrachtig en vochtbestendiyg materiaal met een uitstekende slijtvastheid

Elektrisch poetsen is beter dan poetsen met de hand, maar het verschil tussen de opzetborstels zelf is maar heel klein. Het gaat er vooral om dat je 2 keer per dag 2 minuten je tandenpoetst en op tijd de borstel vervangt. Met 3 opzetborstels voor Oral-B (Regular, Sensitive en Kids) kunnen we een heel gezin bedienen. Voor mensen die met Philips poetsen hebben we momenteel nog maar 1 compatible borstel voor een normaal gebit, maar het idee is dat we het assortiment langzaam zullen uitbreiden.
 

Onze service

Recyclen is simpel. Voor €1,50 extra per bestelling ontvang je van ons een retoursticker waarmee je jouw gebruikte borstels naar ons terug kunt sturen. 

Nieuwsgierig wat er met je oude borstel(s) gebeurt? bekijk hier onze recycle pagina. 

We willen graag dat mensen makkelijk kennis kunnen maken met onze service. Daarom hebben we met regelmaat een ‘gratis proberen actie’. Je ontvangt dan de eerste borstel(s) gratis bij de start van het abonnement. 
Zo werkt het:
Stap 1: Bestel de borstels die je nodig hebt voor jouw huishouden en maakt 1 cent over zodat we het bankrekeningnummer kunnen valideren. Wij storten de cent weer terug. 
Stap 2: Je ontvangt onze opzetborstels per post en gaat er direct lekker mee poetsen.
Stap 3: Ben je tevreden? Dan hoef je niets te doen en ontvang je automatisch een nieuwe borstel op het door jou gekozen moment en zal ook de eerste incasso plaatsvinden.
 
Zo poets je nooit meer met een versleten opzetborstel en voorkom je eenvoudig gaatjes én een hoge tandartsrekening. 
De periodieke kosten van jouw nieuwe opzetborstels worden afhankelijk van het door jou gekozen interval elke 8 of 10 weken afgeschreven. 
 
Heb je gekozen voor een jaarabonnement, dan worden de kosten elke 48 (bij 8 weken interval) of elke 50 (bij 10 weken interval) afgeschreven. 
 
Mocht het niet lukken om de afschrijving te doen? Dan proberen we het een dag of enkele dagen later nog eens. Als dat weer niet lukt, nemen we contact met je op. 

Op dit moment bieden 2 intervallen aan waarop je de nieuwe borstel(s) kunt ontvangen. 10 weken en 8 weken. 10 weken omdat dat het tandartsadvies is en 8 weken omdat dit volgens onderzoek daarna de meest voorkomende interval is. Het is mogelijk dat wij in de toekomst meerdere intervallen toevoegen. 

Nadat je een bestelling bij ons hebt geplaatst, worden jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mail adres verzonden. 
Met deze gegevens kun je:

  • inloggen,
  • je wachtwoord veranderen
  • je abonnement te beheren
  • je gegevens te wijzigen.  

Wil je opzeggen? Log in op je account en ga naar abonnementen. Klik op bekijk en beheer je abonnement.

Kies voor “Abonnement pauzeren” om je abonnement tijdelijk te pauzeren. Kies “Abonnement opzeggen” om je abonnement te annuleren.   

Je kunt ook een email sturen naar info@dokterdent.nl, dan maken wij het voor je in orde.

HEB JE NOG VRAGEN?

Stel je vragen op Facebook