Tandartspraktijk van Dooren
staat voor u klaar.

Een duurzaam behoud
van uw gebit.

Dat staat in al onze behandelingen centraal. Uit de combinatie van onze professionele kennis, de status van uw gebit en uw persoonlijke wensen kiezen we in overleg met u de best passende behandeling.

Zo bent u altijd verzekerd van maatwerk, een individuele oplossing voor uw tandheelkundige problemen en wensen.

Heeft u na het lezen van deze site behoefte aan uitgebreidere informatie over de verschillende behandelmogelijkheden, of wilt u een afspraak maken, dan bent u van harte uitgenodigd contact met ons op te nemen.

Graag tot ziens in onze praktijk!

ONZE VISIE

Onze behandelingen zijn individueel afgestemd, opdat een gezonde mond is weggelegd voor iedereen. Hierbij zetten we in op een goede functie van het gebit, de afwezigheid van tandziekten, duurzame restauratieve tandheelkunde en een optimale esthetiek.

De moderne tandheelkunde omvat allerlei specialismen en differentiaties. Tandartsen die brede zorg op een hoog niveau willen aanbieden, moeten daarom samenwerken in tandheelkundige teams. Nieuwe technieken en inzichten volgen elkaar in hoog tempo op. Deze vereist continue opleiding en bijscholing onder het motto: een leven lang leren.

Goede tandheelkundige zorg beperkt zich niet alleen tot de mond. Elke behandeling zal dan ook gericht zijn op de complete mens. Naast technische kennis is ook het relationele aspect van de mondzorg belangrijk. Een patiënt mag naast een mooie, duurzame restauratie ook rekenen op aandachtige, persoonlijke service.

Wij zullen alleen behandelingen uitvoeren waar wij volledig achter staan en een meerwaarde voor de patiënt betekenen.

MET DOKTER DENT

Wij ervaren de smenwerking als zeer prettig! Het is erg fijn om de patient na het verlaten van de praktijk te kunnen blijven ondersteunen in het verbeteren vn de mondverzorging.

Dokter dent levert altijd netjes en daar waar nodig staan ze ons maar ook onze patienten graag te woord.

Samen met Dokter Dent maken we mensen scherper op het op tijd vervangen van hun opzetborstels en voorkomen we klachten die ontstaan door het te lang doorpoetsen met een versleten opzetborstel.

MET DOKTER DENT

MET DOKTER DENT

Wij ervaren de smenwerking als zeer prettig! Het is erg fijn om de patient na het verlaten van de praktijk te kunnen blijven ondersteunen in het verbeteren vn de mondverzorging.

Dokter dent levert altijd netjes en daar waar nodig staan ze ons maar ook onze patienten graag te woord.

Samen met Dokter Dent maken we mensen scherper op het op tijd vervangen van hun opzetborstels en voorkomen we klachten die ontstaan door het te lang doorpoetsen met een versleten opzetborstel.

ONZE BEHANDELINGEN

Preventie
Implantologie
Mondhygiëne/parodontologie
De behandeling van parodontitis
Behandelingen van angst
Gebitsslijtage
Gnathologie

 • Preventie
 • Implantologie
 • Mondhygiëne/parodontologie
 • De behandeling van parodontitis
 • Behandelingen van angst
 • Gebitsslijtage
 • Gnathologie

CONTACT

Piet Heinstraat 2
7204 JN Zutphen
balie@tandartsvandoornen.nl
0575 – 517733

MEER INFO?

Bezoek onze website voor vragen en/of meer informatie
over onze praktijk.

Je cookie instellingen

Dokter Dent gebruikt functionele en analytische cookies voor website optimalisatie en statistieken

VRAGEN & OPLOSSINGEN

Faq

De borstels

Voor informatie over onze opzetborstels bekijk hier onze borstelpagina.

De opzetborstels van Dokter Dent zijn gemaakt van dezelfde materialen als bijvoorbeeld opzetborstels van OralB en Philips. Zo zijn de haren gemaakt van hoogwaardige nylon van Dupont Tynex met afgeronde uiteinden om het glazuur te beschermen en het tandvlees te masseren. De shaft is van hoge kwaliteit polyoxymethylene (POM). POM is een sterk, veerkrachtig en vochtbestendiyg materiaal met een uitstekende slijtvastheid

Elektrisch poetsen is beter dan poetsen met de hand, maar het verschil tussen de opzetborstels zelf is maar heel klein. Het gaat er vooral om dat je 2 keer per dag 2 minuten je tandenpoetst en op tijd de borstel vervangt. Met 3 opzetborstels voor Oral-B (Regular, Sensitive en Kids) kunnen we een heel gezin bedienen. Voor mensen die met Philips poetsen hebben we momenteel nog maar 1 compatible borstel voor een normaal gebit, maar het idee is dat we het assortiment langzaam zullen uitbreiden.
 

Onze service

Recyclen is simpel. Voor €1,50 extra per bestelling ontvang je van ons een retoursticker waarmee je jouw gebruikte borstels naar ons terug kunt sturen. 

Nieuwsgierig wat er met je oude borstel(s) gebeurt? bekijk hier onze recycle pagina. 

We willen graag dat mensen makkelijk kennis kunnen maken met onze service. Daarom hebben we met regelmaat een ‘gratis proberen actie’. Je ontvangt dan de eerste borstel(s) gratis bij de start van het abonnement. 
Zo werkt het:
Stap 1: Bestel de borstels die je nodig hebt voor jouw huishouden en maakt 1 cent over zodat we het bankrekeningnummer kunnen valideren. Wij storten de cent weer terug. 
Stap 2: Je ontvangt onze opzetborstels per post en gaat er direct lekker mee poetsen.
Stap 3: Ben je tevreden? Dan hoef je niets te doen en ontvang je automatisch een nieuwe borstel op het door jou gekozen moment en zal ook de eerste incasso plaatsvinden.
 
Zo poets je nooit meer met een versleten opzetborstel en voorkom je eenvoudig gaatjes én een hoge tandartsrekening. 
De periodieke kosten van jouw nieuwe opzetborstels worden afhankelijk van het door jou gekozen interval elke 8 of 10 weken afgeschreven. 
 
Heb je gekozen voor een jaarabonnement, dan worden de kosten elke 48 (bij 8 weken interval) of elke 50 (bij 10 weken interval) afgeschreven. 
 
Mocht het niet lukken om de afschrijving te doen? Dan proberen we het een dag of enkele dagen later nog eens. Als dat weer niet lukt, nemen we contact met je op. 

Op dit moment bieden 2 intervallen aan waarop je de nieuwe borstel(s) kunt ontvangen. 10 weken en 8 weken. 10 weken omdat dat het tandartsadvies is en 8 weken omdat dit volgens onderzoek daarna de meest voorkomende interval is. Het is mogelijk dat wij in de toekomst meerdere intervallen toevoegen. 

Nadat je een bestelling bij ons hebt geplaatst, worden jouw inloggegevens naar het opgegeven e-mail adres verzonden. 
Met deze gegevens kun je:

 • inloggen,
 • je wachtwoord veranderen
 • je abonnement te beheren
 • je gegevens te wijzigen.  

Wil je opzeggen? Log in op je account en ga naar abonnementen. Klik op bekijk en beheer je abonnement.

Kies voor “Abonnement pauzeren” om je abonnement tijdelijk te pauzeren. Kies “Abonnement opzeggen” om je abonnement te annuleren.   

Je kunt ook een email sturen naar info@dokterdent.nl, dan maken wij het voor je in orde.

HEB JE NOG VRAGEN?

Stel je vragen op Facebook